forum of my personal hallucinations Forum Index
RegisterSearchFAQMemberlistUsergroupsLog in
Reply to topic Page 1 of 1
vechea istorie a sublimarilor
Author Message
Reply with quote
Post vechea istorie a sublimarilor 
Glycines

Unsung heroes - Lab Life, by Anna Kushnir

Pentru uzul femeilor capricorn. Daca natura este un astfel de laborator, imi pot aminti din nou, la sugestia asteia, Kushnir.
Amintirea se refera la vechiul procedeu de luare de pe gard a unei pastai de glicina, iarna, pe racoare. Se aseaza aceasta pastaie pe biroul impricinatei sau, in cazul de fata, impricinatului, ca un decor. Camera biroului fiind calda, pastaia rece. Fenomenul care se poate produce este foarte frumos descris de Kushnir. In mod similar instrumentelor de laborator pastaia poate pocni, neasteptat.
Morala, nu subestima inima unei femei-capricorn, poate.

Post trezirea si reindobitocirea, poate prindeti si voi ceva 
Settling in, Lab Life by Anna Kushnir
Imi aduce aminte de asocierea oarecum tembela, dar folosita, a unui... mare ganditor, aceea intre evrei si starea de neliniste.
As spune ca este doar perioada dintre plimbare si eliberare, care trece foarte usor cand isi dau seama ca locurile nu se invart in jurul propriei persoane si tot atunci cand isi dau seama ca nici pana atunci n-au facut mai nimic, era doar o impresie.

Post etologie revers transcriptaza 
You can take the dork out of the lab, but you can’t take the lab out of the dork - Lab Life, by Anna Kushnir
Indispensabile mi se par superstitiile celor care isi imagineaza ca asa e bine, asa nu e bine.
Oricum, un alt cuvant care imi place, la altii, ar fi elucidate. Sau elucidati?
Asadar, au fost elucidate comportamentele, si la animale mai putin laboratorizate decat oamenii, inclusiv sistemul de recompensa, inclusiv superstitiile. Gastele austriacului aveau superstitii? Sau obiceiuri?
Credinta? Sau perfectiune?
Placere, sau ambitie?
De obicei, oamenii, cand intorc privirea, isi arata ce scrie pe frunte, dar primesti si recompensa daca reusesti sa citesti invers.

Post for rex si alte mize lacuite 
Gantt love din Lab Life, Anna Kushnir.
Uneori transparenta prin care treci este atat de ametitoare, ca si balta cu care iti urmaresti chipurile.
Crisparea celor care se uita la tine apoi, cu luare aminte, sa-si dea seama ce au urmaritorii cu tine. Oricum, de la leu la sacal si alti haituiti, nici un teorist nu stie.
Transparenta este viciul de a te droga cu ideea ca il ai mereu in vizor, ca il poti mereu vizualiza, limpede, premiul. Premiza, sau concluzia.

Reply to topic Page 1 of 1
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum