| Author |
Message |
fistic
smile
|
 testimonial fiction
Dintre textele imprastiate peste forum vor fi culese si sfarsite aici cele... premeditate, stridente, in sensul ca au o prea mare densitate de mesaj pentru publicitate, cele inlacrimate de substanta convingatoare, profetii, convertiri, etc, etc. Cele care iti atesta cum este bine sa traiesti si sa mori, cum este bine sa retraiesti. Si mai ales de unde sa-ti cumperi toate astea. De la cine. Cum da cineva peste o cura de procura si vrea sa ne si sa se impartaseasca sa scrie direct aici. Oricum, spatiul va fi liber, asa ca il folosesc, deci, si pentru textele incomode, textele nesuferitilor. A... aici vor aparea si textele turnatorilor. Productia... vigilentilor, inteleptilor.
Testimonial fiction este ultima impartasanie. Copca. Aici vor fi aruncate fierbintelile. Acesta este motivul pentru care am dat gaura. Acesta este pretextul pentru care am oferit lumii aceasta idee stralucita. Oricum toate textele corespund acestor criterii de admitere in academia testimoniala, asa trebuie sa faca si lumea, sa dea o gaura si sa se arunce acolo.
Cand o fata se-ncalzeste, intoarcem pe dos.
|
| Fri Feb 09, 2007 11:35 pm |
|
 |
peltic
clip
|
 Live Sea Otter Cam
Live Sea Otter Cam
Some nice sea otters wants some nice visitors, they are an excellent cookers from their hard belly and the broken oysters prepared like that are the most delicious.
_________________ vanilie.ro
|
| Sun Jun 03, 2007 2:02 pm |
|
 |
plastic
ambalat
|
 beluga
Beluga live cam
This is another kind of prison
_________________ http://fistic.org
|
| Tue Jun 19, 2007 8:26 pm |
|
 |
mastic
nextsmile
|
 Qila, un alt beluga pui
beluga live cam
Qila ar fi ultima beluga aparuta la puscaria canadiana de belugi. Pui.
Urmaream cu ceva timp in urma evolutia lui Tuvaq, alt pui de beluga, despre care au spus ca a murit din cauza unei aplazii medulare, de cauza neidentificata. Dupa ce a murit ala n-am mai privit belugile cateva luni, apoi deloc.
De evitat.
_________________ fistic.net
|
| Mon Jun 23, 2008 9:26 pm |
|
 |
peltic
clip
|
Se pare ca aceasta Qila a evoluat ca in basme si a facut pui sau nu stiu eu limbi straine. De fapt Qila nu este puiul, ci invers. Ma rog, bine ca nu si-a dat prea multa lume seama de aceasta eroare, oricum, de cand am remarcat eu un caine salvamar la munte a trecut multa vreme, important este ca nu s-au inecat prea multi cu aceasta eroare.
|
| Sat Jul 05, 2008 8:45 pm |
|
 |
ticled
+tic
|
mistic_tamaie wrote:Acum ploua.
Toata noaptea m-au enervat furnicile inaripate. Au facut a ploaie in biroul meu. Nu stiu de ce n-au mai vrut sa-si manifeste opinia afara pe hol, ca saptamana trecuta. Le-am stropit cu Raid si le-am strans pe faras. Proastele!
Textele care contin numele de marca ale unor firme vor fi transferate cu totul pe Advertise fiction
_________________ fistic.eu
|
| Sun Jul 06, 2008 7:15 pm |
|
 |
plastic
ambalat
|
 fabrica de apa grea
Beluga live cam
Ideea de titlu vine de la recenta citire a blogului hartistei, care-i toata numai o harpa si-o harta. Halal.
Linkul vine de la ultima vizita la vazut de belugi.
Au o pagina in care spuneau ca vor relata despre evolutia puiului de beluga. S-au oprit pe undeva prin anul trecut. Sau, ma rog, despre care se spune ca ar fi trecut. In imagini pare sa existe inca puiul, viu.
Deci timpul nu conteaza atat de mult, si atunci, de ce imi este atat de ciuda.
Din prostie amice, din prostie.
_________________ http://fistic.org
|
| Thu Mar 26, 2009 11:21 pm |
|
 |
peltic
clip
|
 de la ontogeneza spre sprintesa si retur, clanul printeselor
Beluga cam, alt pui
Clanul printeselor arctice.
Ce inseamna sa fii nebun, oamenii astia se ocupa cu de toate. Iar au fabricat o beluga, in miniatura, aviz pasionatelor printese ale gheturilor. Dau detalii despre origini, au si filme pe youtube cu nasterea, cu intalnirea puilor, au innebunit de tot.
Oricum, in timp ce puii de beluga se albesc, ca si porumbeii si lebedele, de la nuante de gri spre cele mai luminoase la maturitate, alte personaje, precum puii de corb, se intuneca, probabil catre o esenta mai tare.
|
| Tue Jun 09, 2009 9:21 pm |
|
 |
ticled
+tic
|
Legend of the Black & White Raven
Dar exista si legenda corbului alb si astfel incepe sa se clarifice
|
| Tue Jun 09, 2009 9:38 pm |
|
 |
belugafiction
beluga
|
clic
_________________ fistic.biz
|
| Mon Sep 07, 2009 9:15 pm |
|
 |
celtic
cel ticalos
|
Ce n-am avut timp să-ţi mai spun, din Liternet, Ioana Bāldea
_________________ fistic.ro
|
| Wed Sep 16, 2009 9:59 pm |
|
 |
belugafiction
beluga
|
clic
_________________ fistic.biz
|
| Mon Dec 28, 2009 11:40 pm |
|
 |
Dante
led
|
 casalot cu icre
Cred ca... din Mygarden, Iren
Beluga Cam! - Vanaqua.org
Culoare portocaliu roscata de avertizare a genelor vulpesti. Sictir.
Nu, nu e vorba despre pesti sau alte sufixe.
Balenele privesc drept inainte, probabil spre viitor.
_________________ un forum al halucinatiilor si vedeniilor personale
|
| Mon Jan 04, 2010 11:02 pm |
|
 |
ticled
+tic
|
 urgisitoarea panzelor de paianjen din spatiul public
Saorma Regal. Obiectiv protejat de Spiderman de Livia, cand a ajuns... .
Am mai vazut filmul acesta, se facea ca era un monstru, quijotissima isi pregatea armele, apoi respectivul devenea o amintire in peisajul citadelei. Uite ce frumos ma exprim.
Insa abia acum inteleg ca ceea ce o insufleteste in aceste sarje... civice este o dorinta launtrica bineinteles de a face cumva ca respectivul arahnid sa scape, sa o ia in brate si sa jure ca nu o mai tradeaza in favoarea intunecimilor. Toate intamplarile abisale sunt amestecate cu poftele de mancare si alte atractii de instinct care merg foarte bine cu tulburarea asta de psihopatie. Asta da, asa da bai baiatule.
Cert este ca scapam de mizeria din spatiul public, dar cu ce pret, ce sacrificiu de dorinte feciorelnice, sa vina dacii, sa ridice ascutitorile.
|
| Wed Jan 06, 2010 4:35 pm |
|
 |
_l_
regular
|
 acvatice
|
| Sat Jun 19, 2010 9:56 pm |
|