|
Page 1 of 1
|
| Author |
Message |
slow
low
|
 atlas de mitocanie urbana
Atlas de mitocanie urbana din Radio Guerrilla
Oameni care m-au enervat, indivizi de genul lui Gheorghe sau a pretiosului aluia de la Academia Catavencu, ala care se dadea mereu calm si elevat si a fost dat in vileag din orgoliu de catre Basescu pe niste chestiuni personale, jurnalistul care era un demn turnator al baetilor si dadea certificate pseudoamuzante oamenilor politici la un fel de gala a premiilor Academiei Catavencu. Mi-au displacut mereu acesti indivizi, mai putin Liviu Mihaiu care-si spala bine pacatele prin initiativele cu delta. In rest, Dinescu, restul asa zisilor critici ai sistemului, in fapt te-ai speria daca ai afla mai multe despre astia. Ma rog, si Mihaiu are o varsta, niste marcaje ale sistemului, orice ai face, sechelele nu dispar, dar macar asta incearca, si uneori are si umor. Restul insa, majoritatea sunt resturi, astia de la radio, care au organizat oile. Acum au tupeul sa incrimineze rezultatul muncii lor. Astia din media. Inteleptii. Dupa zeci de ani de indobitocire si dresaj media s-a trezit fiorul in iei.
Daca asculti emisiuni de radio din europa, cam oricare, si ii asculti pe astia de la noi te lecuiesti. NU sunt in stare sa initieze o dezbatere, nu sunt in stare de nimic. Muzica, muzica, muzica. Marii experti ai neamului in muzica. Foarte bine, altceva ce stiti. Numai manipulari si barfe mizerabile de dimineata, umor din cel mai prost. Unde sunt urmele generatiei pro, cine o tot umfla, noi iti dam totul, te uiti la pro, nu conteaza nimic, tu sa fii prostul nostru. Acum au ridicat zmeul, atlasul si bolta celesta, mi-e sila. Auzi, eliberadio. Titanii prostiei.
Ma rog, sa trag de o concluzie, sa ma concentrez, au miscari, ganduri, initiative, dresaj de adoratori. Asta ii defineste, cauta ca niste caini privirea dresorului in tot ceea ce fac. Chiar daca vorbesc despre orice, ceea ce fac ei se numeste perversiune.
_________________ fistic.ro
|
| Wed May 06, 2009 10:21 am |
|
 |
plastic
ambalat
|
 a lega gardul la tren se numeste cfr
Emisiunea lui Badea de la Antena prin care, bine, facea si niste remarci cu privire la daltonism, ca vede o culoare in loc de alta, de fapt astia nu prea vad deloc culorile respective, le confunda pentru ca nu le vad, le vad la fel, nu ca le inverseaza, ma rog, stiutori din astia de cartier ca mine care se cred vedete media si rau e ca asa este, asa, si se lua de Papa catolicilor intr-un mod din asta mizerabil, ca asta m-a enervat, mi se pare o prostie sa le spui astora prostii din astea cu pantofii rosii cand respectivul poate fi vorbit despre chestiuni grave, cu adevarat grave si importante, mai ales ca este un simbol, chiar in interiorul catolicilor de stafidire putrida a ideilor. Chestiuni grave cu privire la familie, HIV, ce tot vorbeste respectivul despre alte religii si multe, multe altele. Sigur ca nu e o emisiune de din astea ci de din alea, la care se uita prostii ca mine, dar oricum, mizerabil model de a vorbi despre cineva, in felul asta il legitimezi sau legitimizezi, ca nu stiu cum se zice si confund cuvintele prin inversiune, ca daltonismul.
_________________ http://fistic.org
|
| Mon Feb 08, 2010 11:16 pm |
|
 |
celtic
cel ticalos
|
 mecanismele mizeriei politice
BREAKING NEWS – CNA ar putea reglementa postarile pe net - Inpolitics
Daca astfel de oameni sunt de parere ca sunt necesare astfel de reglementari eu sunt de parere ca ar fi necesara impuscarea prin lege a celor care nu sunt de acord cu libertatile de baza, de exemplu libertatea de a vorbi.
Specimena chiar spune rapid cum evolueaza astfel de situatii, invoca chestiuni despre copii, gravide, sensibilitati, apoi crocodilul vorbeste franc si la obiect despre ce au pe suflet mizerabilii, intamplari cu politicieni despre care se exprima tot felul de oameni, depravati bineinteles, pedofili bineinteles care dau in vileag tot felul de neadevaruri bineinteles despre faptele si gandurile domniilor lor. Bine, chestiunea respectiva, ideea ca s-ar fi sesizat DNA sau nu stiu cine pe baza unui comentariu de pe net, neadevarat bineinteles, este altfel, DNA a folosit ca pretext un comentariu, care ulterior s-a dovedit fals, bineinteles, dupa ce respectivii si incoltitul au cazut la pace.
Deci ce legatura ar avea injuraturile de pe web cu opiniile sau acuzele, adevarate sau nu ale nu stiu cui. E greu de inteles, sigur.
Ma limitez sa observ ca acesti politicieni lucreaza fara sa se fereasca.
Le atrag atentia ca nu pot controla totul si cu cat vor incerca sa faca acest lucru mai bine cu atat se vor infunda. Oamenii nu sunt atat de prosti, serviciile de informatii nu ii vor putea santaja la nesfarsit pe inamicii lor si nu ii vor putea proteja pe ei la nesfarsit desi au ajuns intr-un asemenea moment in care li se pare ca au sau ca vor avea decizia absoluta. Indiferent de partid si de amploarea controlului mediatic presiunea ii va zdrobi, da, presiunea mustelor minuscule pe care spera sa le elimine.
Basescu nu este doar un nebun ratacit, de-al lor, care s-a pus din nu stiu ce motiv impotriva lor si care a reusit prin nu stiu ce miracol impotriva lor. Nu este cu nimic mai bun decat ei si ar putea sacrifica orice si pe oricine pentru orgoliile lui personale asa cum deja a sacrificat urmatoarea generatie. Ceea ce s-a intamplat cu asta este semnul ca impotriva tuturor televiziunilor, mediei in general, presiunilor externe si in general in pofida controlului oamenii ii pot matura fara probleme, pe ei, pe politicieni. Se vor folosi de alti oameni pentru asta, care se vor crede eroi asa cum se crede Basescu si ai lui, nu conteaza. In general, in prezent, oamenii asteapta ceva, si cred ca este adevarat ceea ce indica istoria, ca vor urma multe crize si unele situatii de razboi. Mult succes, prostilor. Impliniti-va destinul.
_________________ fistic.ro
|
| Wed Aug 11, 2010 11:29 am |
|
 |
|
|
The time now is Thu Sep 09, 2010 4:09 am | All times are GMT
|
Page 1 of 1
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|
|